Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Οι τεχνικοί της ραδιοφωνίας στέκονται αλληλέγγυοι στους απλήρωτους εργαζόμενους του τηλεοπτικού ALTER

Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας



 Αθήνα, Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011


Οι τεχνικοί της ραδιοφωνίας στέκονται αλληλέγγυοι στους απλήρωτους εργαζόμενους του ALTER.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συμπαραστέκεται και στηρίζει με κάθε τρόπο τον αγώνα των συναδέλφων που εργάζονται στον τηλεοπτικό ALTER. Μαζί με τις Ενώσεις και την Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζομένων Ενώσεων στον χώρο των ηλεκτρονικών και έντυπων ΜΜΕ, οι εργαζόμενοι στέκονται σθεναρά απέναντι στην εργοδοτική αυθαιρεσία των απολύσεων, της μη καταβολής δεδουλευμένων, των μειώσεων μισθών, της καταπάτησης των ΣΣΕ και της ασφαλιστικής νομοθεσίας. Οι εργαζόμενοι στέκονται σθεναρά απέναντι στην κυβερνητική φιλεργοδοτική, μνημονιακή πολιτική της πλήρους απαξιώσεις μισθών, συντάξεων και όρων εργασίας και ασφάλισης με απώτερο σκοπό την δημιουργία μιας ζώνης με εργασιακούς όρους κίνας και πακιστάν. Οι συνάδελφοι του ALTER διεξάγουν ένα τίμιο, καθαρό και αταλάντευτο αγώνα για την διεκδίκηση των δεδουλευμένων πολλών μηνών, την ώρα που η εργοδοσία με τις πλάτες της πολιτείας τους εμπαίζει, αφού η μεταβίβαση σε συγγενικά τους πρόσωπα των περιουσιακών στοιχείων των εργοδοτών μεθοδεύτηκε και πριν λίγο καιρό και η κυβέρνηση έχοντας ουσιαστικά ξεδοντιάσει ΣΕΠΕ και ΟΜΕΔ, δίνει τους εργαζόμενους βορρά στα εργοδοτικά νύχια. Επαναλαμβάνουμε όμως ότι το συνδικαλιστικό κίνημα και οι συλλογικότητες που το συναπαρτίζουμε δοκιμάζουμε ήδη νέες φόρμες αντίδρασης και δράσης απέναντι στην κυβέρνηση και την εργοδοσία που σίγουρα θα εμπλουτιστούν συν τω χρόνω. Δεν θα επιτρέψουμε την καταπάτηση του δικαιώματός μας στην απεργία, την απορρύθμιση των Συμβάσεων Εργασίας, τις μειώσεις μισθών, τις απολύσεις εργαζομένων και την εργασιακή ζούγκλα που το δίπολο εργοδοσίας και κυβέρνησης, σε αγαστή σύμπνοια, προσπαθεί να επιβάλει.
Απαιτούμε την πλήρη ικανοποίηση των δικαίων αιτημάτων των εργαζομένων του ALTER αμέσως. Δεν επαιτούν. Απαιτούν τα δεδουλευμένα τους.

                                        Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                  Η Γενική Γραμματέας
Δημήτρης Καμαρινόπουλος                            Μαρία Γεωργέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.