Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Συμπαράσταση σε απολυμένο Δημοσιογράφο της Εφημερίδας "Κέρδος"

Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι στο Alter,  καταγγέλλουν την προκλητική ενέργεια της εργοδοσίας της Εφημερίδας «Κέρδος»,  η οποία προχώρησε στην απόλυση δημοσιογράφου που εργαζόταν στο kerdos.gr
Ο συνάδελφος απολύθηκε επειδή αρνήθηκε να υπογράψει ατομική σύμβαση που του ζητήθηκε εκβιαστικά από την εργοδοσία της Εφημερίδας.
Μόλις έγινε γνωστή η απόλυση του συναδέλφου, οι εργαζόμενοι στο «Κέρδος» πραγματοποίησαν συνέλευση παρουσία εκπροσώπων των Δ.Σ. της Ε.Σ.Η.Ε.Α., Ε.Π.Η.Ε.Α και Ε.Τ.Η.Π.Τ.Α και αποφάσισαν να κηρύξουν εικοσιτετράωρη απεργία.  Η απεργία ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα της Πέμπτης και λήγει αύριο Παρασκευή στις 6 το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.