Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΤΗΣ ΙΜΠΕΡΙΟ-ΑΡΓΩ

Εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στους 230 εργαζόμενους της εισηγμένης στο Χρηματιστήριο εταιρείας μεταφορών «ΙΜΠΕΡΙΟ-ΑΡΓΩ», που έχουν να πληρωθούν και αυτοί από τον Αύγουστο! Τους ευχαριστούμε για το μήνυμά τους και θα είμαστε μαζί τους στον δίκαιο αγώνα τους. Ακολουθεί το μήνυμά τους:

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΙΜΠΕΡΙΟ-ΑΡΓΩ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 230 ΑΤΟΜΑ! ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ Κ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡ’ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΠΟΛΥΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ!!!! ΤΟ 90% ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΘΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ Κ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ! ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ! ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΡΩΤΟΙ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ Κ ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ Ή ΥΠΟΣΧΕΣΗ! Υ.Σ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΤΑΝ ΕΙΣΗΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ Κ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.........

ΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΙΜΠΕΡΙΟ-ΑΡΓΩ»

1 σχόλιο:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.