Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΘΡΑΣΟΣ!

    Μόλις πέρασε το... αυτόφωρο και γλίτωσε την σύλληψη για τη μη καταβολή του Δώρου των Χριστουγέννων στους απλήρωτους εργαζόμενους του Alter και την παραπομπή του στην δικαιοσύνη, ο Γ. Κουρής μάζεψε όσο... θράσος είχε και εμφανίστηκε στον Άρειο Πάγο!


    Χωρίς ίχνος ντροπής, κοίταξε στα μάτια τους ανώτατους δικαστές της χώρας και ζήτησε, τι λέτε; Να επιταχυνθεί η έκδοση πορίσματος για την έρευνα που διατάχθηκε μετά τη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος των ανθρώπων που έχει αφήσει κυριολεκτικά "στον άσσο" επί σχεδόν ένα χρόνο, υποστηρίζοντας ότι κινδυνεύει (από αυτούς!!!) ο εξοπλισμός του καναλιού αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ! Εξέφρασε, μάλιστα, τη δυσαρέσκειά του γιατί δεν έχει προχωρήσει η έρευνα από τις Αρχές! 

     Εμείς απαντάμε στη νέα πρόκληση:

* Το Alter είναι πάντα ορθάνοιχτο για όποιον θέλει να το επισκεφτεί και να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι αν κινδυνεύει ο εξοπλισμός.

* Ήδη ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις -και μάλιστα από τον ίδιο τον Γενικό Διευθυντή του Alter- ο διενεργών την έρευνα διοικητής του Α΄ αστυνομικού τμήματος Περιστερίου κ. Μαρκετάκης, ο οποίος διαπίστωσε ότι δεν έχει πειραχτεί το παραμικρό.

* Το ίδιο έχουν διαπιστώσει όσοι μας επισκέπτονται καθημερινά και προσκαλούμε -αν θέλει- τον ίδιο τον Εισαγγελέα Αρείου Πάγου να έρθει να δει και ο ίδιος την αλήθεια.


    Τα ψέματα του Γιώργου Κουρή, δεν πείθουν πλέον κανέναν και κυρίως τους δικαστικούς που τον ξέρουν πια τόσο καλά.

ΑΝ ΚΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ Ο Γ. ΚΟΥΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΟΥ Κ. ΓΙΑΝΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΒΑΖΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΝ!

  Για τους εργαζόμενους, παρά το γεγονός ότι παραμένουν τόσους μήνες απλήρωτοι, το Alter εξακολουθεί να είναι το δεύτερο σπίτι τους και σαν τέτοιο το φρόντιζαν, το φροντίζουν και θα εξακολουθήσουν να το φροντίζουν.


5 σχόλια:

  1. Πότε θα τελειώσουν τα βάσανα σας;Πότε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανοίξτε τον σταθμό και πειτε τα όλα μην τα λέτε μόνο εδωπέρα βγάλτε τα όλα στην φόρα τα απλητα τους αυτό θα τους πονέσει και θα αναλάβει η δικαιοσύνη,η τηλεόραση είναι πιο ισχυρή από 1 μπλογκ στο ιντερνετ, κάντε το πριν σας κόψουν απο παντού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΕ Ο Γ.ΚΟΥΡΗΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ.ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ.
    ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΕΤΣΙ.


    ΜΑΘΗΤΗΣ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντροπή αν άφησαν να περάσει το αυτόφωρο. Ντροπή... Καλό κουράγιο στους ανθρώπους του Alter και καλή χρονιά, μην το βάζετε κάτω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Na bgalete mia ekpompi opoy na milaei gia ton Giorgo Kouri kai na apokalypsete oles tis bromies pou exei kanei... Gia tin "Auriani", tin Modern Times, tis diafimistikes etairies, to yperogko kostologio tou programmatos, ta panta poy na exoun na kanoun me tis epixeiriseis tou... Na mathei o kosmos oli tin alitheia gia ayton ton kyrio...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.