Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ;

Κι όμως αυτός ο άνθρωπος που έχει καταστρέψει εκατοντάδες εργαζόμενους τόσο στο "Alter" και τον "Κόσμο του Επενδυτή" όσο και στα υπόλοιπα μέσα του ομίλου του ... κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος!

Εισαγγελέας σ' αυτή τη χώρα δεν υπάρχει;

 
Δείτε τι έγραψε το www.enimerosi24.gr:

MediaNews | 12/1/2012

Ο Γιαννίκος δεν κατέβαλε 18 μήνες τις ασφαλιστικές εισφορές των εργαζομένων στον «Επενδυτή»

Δεν φτάνει που τους χρωστάει τα δεδουλευμένα τους, μαθαίνουμε τώρα ότι δεν είχε καταβάλει ούτε τις ασφαλιστικές εισφορές των εργαζομένων! Ο λόγος για τον Κ. Γιαννίκο και τους απλήρωτους εργαζόμενους του «Κόσμου του Επενδυτή», οι οποίοι διαπίστωσαν ότι για 18 μήνες ο εργοδότης δεν κατέβαλε τις εισφορές στα ταμεία με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να βρίσκονται στον «αέρα» χωρίς καμία ασφάλιση! Εύγε στον κύριο Γιαννίκο και την ελληνική πολιτεία!

5 σχόλια:

  1. Γιατί άραγε είναι ακόμα ελεύθερος;Έχει προστασία μάλλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΟΠΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΡΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΑΙ ΑΦΕΝΤΑΔΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΊΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ..
      ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΧΙΛΙΟΥς ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
      ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΟΤΙ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ 650 ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ALTER.

      Διαγραφή
  2. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΗΚΗ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΑΤΕΩΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ / ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑΓΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΗ ΣΥΝΤΑΞΗ 400€ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΓΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΘΑ ΤΗΣ ΕΚΟΒΑΝ ΤΟ ΕΚΑΣ ΤΗΝ ΔΕΗ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΤΟ ΙΚΑ ΘΑ ΕΞΑΝΤΛΟΥΣΕ Η ΚΥΡΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΕ ΔΥΚΑΣΤΕΣ ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΟΤΙΤΑ ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΓΙΑΝΝΗΚΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΗ ΔΕΝ ΥΔΡΟΝΗ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥΣ / ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΚΟ ΠΗΓΕ Ο ΚΕΦΑΛΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΙΚΑΣΤΑΚΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΦΩΝΑΞΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΕΛΑ ΕΔΩ ΡΕ ΕΣΥ ΧΡΩΣΤΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΒΓΑΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ???

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ....YUNANISTAN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΑΙΔΙΑ,ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΡΑΒΑΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ/ΕΦΕΤΕΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΗΤΑΝΕ 15/12/11
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΘΕΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.