Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

ΑΡΑΓΕΣ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ "ΑΛΤΕΡ"

Ενωμένοι οι εργαζόμενοι στο Άλτερ, δημοσιογράφοι, διοικητικοί και τεχνικοί, συνεχίζουμε τον αγώνα για την καταβολή των δεδουλευμένων μας.
Στην τελευταία συγκέντρωση - ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Μαρτίου, παρουσία εκατοντάδων εργαζομένων, δώσαμε μια βροντερή απάντηση στον μεγαλομέτοχο του Άλτερ, Γιώργο Κουρή, ότι για να ανοίξει το κανάλι θα πρέπει να πληρώσει.
Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης διατυπώθηκαν προτάσεις οι οποίες θα κατατεθούν στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων με την εργοδοσία, η οποία τεχνηέντως αποφεύγει το διάλογο.
Τις προτάσεις αυτές θα αναπτύξει η Συντονιστική Επιτροπή των εργαζομένων του Άλτερ και στον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κουτρουμάνη ο οποίος έχει δεσμευτεί πως θα καλέσει εμάς και την εργοδοσία σε τριμερή συνάντηση, σε μια προσπάθεια εξεύρεσης λύσης.
Το σημαντικότερο συμπέρασμα από τη συγκέντρωση - ενημέρωση είναι ότι παραμένει αραγές το μέτωπο των εργαζομένων, παρά το γεγονός ότι παραμένουμε σε επίσχεση εργασίας εδώ και 4,5 μήνες από τις 10 Νοεμβρίου.
Ο αγώνας συνεχίζεται!
Ας το καταλάβει ο κ. Κουρής ο οποίος θα πρέπει να υποβάλει μια σοβαρή πρόταση που θα ικανοποιεί όλους τους εργαζόμενους ώστε να επαναλειτουργήσει το κανάλι...

21 σχόλια:

  1. Μακάρι να γίνει κάτι ρε παιδιά αλλά ήθελα να παρατηρήσω πως η ουσιατσική ελπίδα και για εσάς τους εργαζόμενους για εμάς τους τηλεθεατές που περιμένουμε μια "άλλη φωνή", θα ήταν να βγει ο σταθμός προεκλογικά στον άερα. Το γεγονός πως ο Χατζηνικολάου κάνει από την Κυριακή 1 Απριλίου διαδικτυακή τηλεόραση φοβάμαι πως είναι κακό σημάδι για το μέλλον του Αλτερ! Μακάρι να κάνω λάθος! http://www.enikos.gr/specials/27326,Deite_thn_ekpomph_toy_Nikoy_Xatzhnikolao.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε αγράμματοι για να είναι εκατοντάδες οι εργαζόμενοι πρέπει να είναι τουλάχιστον πάνω απο 200. Ουτε στον ύπνο σας δεν είδατε τέτοιο αριθμό σε συνέλευση σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mpravo sas etsi sunexiste mexri to telos mi ton afisete etsi to kouri tha sas plhrosei exetai mpei sthn telikh euthia gia to telos kai tha vgite nikites kalh sunexeia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Exei dikio o anonumos Mar 26, 2012 09:01 AM mipos meta to diadiktio
    kanei sumfonia me ton kouri na ptoxeusoun to kanali kai na to kanoun Real tv giati Real fm ekane Real news ekane mono thleorash den ekane egkatastaseis exei mhxanimata exei pou uparxi diskolia? apo Alter Real tv an kai umaste mazi sas den nomizoume pws tha vigi kati apo thn istoria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.thestival.gr/media-news/item/27336-pote-anoigei-to-alter3b σε αυτο το blog εδω περα στο λινκ που σας εστειλα γραφει οτι ο Γιωργος Κουρης και η εργαζομενοι του αλτερ θα ανοιξουνε τον τηλεοπτικο σταθμο αλτερ την Μεγαλη Δευτερα γραφει οτι θα κανει ολα τα αιτηματα των εργαζομενων και θα τους ικανοποιησει και θα ανοιξουνε το καναλι γραφει οτι θα κανει οτι του ζητησουνε θα τους ξεπληρωσει ολους ειναι αληθεια αραγε? αγαπητοι εργαζομενοι ενημερωστε μας για οποιαδηποτε εξελιξη μακαρι να δικαιωθειτε ειμαστε διπλα σας σε καθε σας αγωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Tετοιες συμπεριφορες φτασαν την ελλαδα εκει που εφτασε ...

    Οσο δε κανετε ουτε ενα βημα πισω εκει θα μεινετε... καταστρεψατε ενα ολοκληρο καναλι ... κ δε θα κερδισετε τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. απο εχθες διαβαζω στο internet οτι υπαρχει πληρωφορια οτι το ALTER θα ανοιξει την μεγαλη δευτερα λογο τον εκλογων και κουρης θελει παση θυσια ανοιξει το καναλι ο κουρης, δεχεται πιεσεις απο πολιτικους να ανοιξει το καναλι, τι γεινετα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. makari na anoiξei to kanali kai na plhro8oyn oi ergazomenoi toy alter edo sti xalkidona thessalonikhs sth 8esei toy alter dixnoi to net me xionia ante na doyme ayrio 8a dixni alter se emas edo pano sti xalkidona?

      Διαγραφή
  8. Sas katevasame tous pompous etsi mono livestream for ever den tha parete oute ena euro etsi opos ta kanate ante gia!!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΧΑΤΖΙΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΙΟ ΚΟΥΡΗ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ ΣΑΝ ΡΕΑΛΤΒ,ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. eftixos eiparxei to livestream giati den mporo na to do apo tin tileorasi m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δυστυχώς το παιχνίδι είναι στημένο αγρίως! Ο Βενιζέλος θα στηριχτεί από την οικογένεια Κουρή αλλά χωρίς να χρειαστεί να βάλουν το χέρι στην τσέπη για να ανοίξει το Αλτερ. Είναι τυχαίο ότι θα δώσει την πρώτη του τηλεοπτική προεκλογική συνέντευξη στον Χατζηνικολάου στην webtv του enikos.gr; Φοβάμαι πως χάθηκε και η τελευταία ελπίδα για το κανάλι... μακάρι να κάνω λάθος παιδιά γιατί πέρναμε ελπίδα από τον αγώνα σας κι εμεις οι λοιποί απλήρωτοι άλλων κλάδων.

    http://www.enikos.gr/media/31192,O_Nikos_Xatzhnikolaoy_ston_eniko_.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Tελικά το alter θα άνοιξη αύριο ναι η οχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Na sas pw to kanali anoigei simera M.Deutera?? exw mpei sth suxnotita kai den blepw tipota peite mas kati me bebeptita tha anoixei??????????????????????????????????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παιδιά είμαστε στο πλευρό σας και είμαι σίγουρη πως θα κερδίσετε. Ήδη έχετε κερδίσει τις καρδιές μας.

    Μην ακούτε τους πληρωμένους "δολοφόνους" των αγώνων σας, τα πουλημένα έναντι πινακίου φακής τσιράκια των αρχιαπατεώνων Κουρή -Γιαννικου που έχουν το θράσσος να μπαίνουν και να γράφουν απαξιωτικά σχόλια στο μπλογκ σας.

    Ο Χατζηνικολάου δε, είναι ένας πλούσιος συστημικός τηλεπαρουσιαστής. Όχι δημοσιογράφος. Αν ήταν δημοσιογράφος θα γνώριζε και θα παρουσιάζε (οπως οφείλει) όλη την αλήθεια για το πρόβλημα του Αλτερ, της Αυριανής, και των υπολοίπων επιχειρήσεων των απατεώνων με τους οποίους συνεργάζεται. Όμως επιλέγει το δρόμο της καριέρας και του χρήματος θυσιάζοντας τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ.

    Μ.Κ.Α μια απο τις (ακόμα) εργαζόμενες επι δεκαετίες στα ΜΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Exetai dikio akoma kai o idios o kouris h ta tsirakia tou mporei na mpainoun kai sxoliazoun arnhtika emeis perimenoume ti tha ginei eixame etoimastei na doume ALTER th M.Deutera alla telika eidame sth Didea grames opos panta elpizoume pws se ligo kairo tha exetai vgei nikites kai to kanali tha ekpempei kanonika!.

      Διαγραφή
  15. Μπορεί κάποιος να μου λύσει μια απορία??? Τελικά υπάρχει συζήτηση για να ξανα ανοίξει το κανάλι πρέπει να κάνεται στο blog σας μια ανάρτηση στην οποία θα λέει για το τι γίνεται ρίναι μύθος ή συζυτήθηκε και δεν τα βρίκατε στα δεδουευμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. παντου οι εργαζομενοι δεχονται μειωσεις μισθων και γινονται απολυσεις εκει στο αλτερ εχετε ακομη την εντυπωση οτι θα παρετε ολα τα χρηματα που δεν εχετε καν δουλεψει... κριμα για το καναλι... να δω τωρα που θα βρειτε δουλεια με τους μαθητευομενους συνδικαλιστες που πηραν στο λαιμο τους τοσες οικογενειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γεία σας θα ήθελα να κάνω μία ερωτήση αν μπορεί κάποιος να μου τις απαντήσει 1) το καναλι δεν εκπέμπει τις κάρτες εδώ και μήνες, η ερώτηση είναι το κανάλι στην οροφή του απο ότι έχω δει μέσο (φωτογραφικού υλικού) υπάρχουν μεγάλες κεραίες από ότι κατάλαβα είναι ψηφιακές η κάτι τέτοιο απο εκεί δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει η εκπομπή του σταθμού έστω και στη μισή Αττική θα σας παρακαλούσα αν μπορείτε να μου απαντήσετε να είστε καλά δεν σας ξεχνάμε!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Ανώνυμε Apr 16, 2012 01:14 PM αν δεν το δει το μήνυμά σου κάποιος από τους τεχνικούς του σταθμού που εκεί τα ξέρουν όλα ποίος περιμένεις να σου απαντήσει, και εγώ λέω την άποψή μου μπορεί να γίνει η εκπομπή από τις κεραίες της ορόφης του σταθμού αν όμως είναι λάθος και αν μπορούσε να εκπέμψει από εκεί γιατί να υπάρχουν οι πομποί σε Πάρνηθα και Υμηττό?? Αν θα γινόταν δεν θα το έκαναν οι εργαζόμενοι?? εσένα θα περίμεναν να τους το πεις? ακόμα και κάτω από το αλτερ θα πηγαίναμε αν ήταν δυνατόν να εκπέμψει από τις κεραίες στην οροφή του σταθμού αλλά δεν γίνεται, έκκληση αν ξέρει κάποιος αν έχει λίγο χρόνο ένας από τους τεχνικούς του σταθμού ας απαντήσει γίνεται ή δεν γίνεται, είμαστε μαζί σας συνεχίστε και με τη νίκη!!!.

      Διαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.